Elliott 2 år!

Idag fyller Elliott och hans syskon två år! Grattis till alla guldklimparna!

Tyvärr så hade han diarré igår natt (fyra nattliga promenader totalt) och lite i natt så han fick inget gottis alls, inte ens vanlig mat utan bara "snäll-mot-magen-mat" . 

Det känns helt ofattbart att vi har haft honom i två år (ja, minus åtta veckor). Men jag kommer så väl ihåg när vi såg på hemsidan att valparna kommit och sedan mailet där Bibbi sa att vi fick ta en liten valp om vi ville! Jag lovar vi var inne på hemsidan typ tjugo gånger per dag både innan och efter valparna hade kommit för att se om det kommit någon uppdatering. Sedan terroriserade vi Åke och Bibbi och hälsade på de små en gång i veckan från det att de var tre veckor gamla :) Det låter som ofta men det var lååånga dagar tills nästa vecka. Man blev rätt van att bara åka och hälsa på så det kändes jättekonstigt den dagen vi faktiskt skulle få ta HEM honom :)

Tog med kameran för att ta några fina 2-års porträtt men varken Elliott eller batterierna ville samarbeta och de sistnämnda tog typ slut på en gång. Därför blir det här gamla bilder på Elliott från liten guldklimp till stor guldklimp!





















Kommentarer
Postat av: A-L,Cirrus&Mysak

Grattis Elliot!

2008-11-08 @ 10:29:19
Postat av: Tezz och Wilma

Grattis Elliott! Tiden går jättefort, Humlan blir fyra år i morgon och jag tyckte det var nyss vi åkte och hämtade hem den lilla ullbollen:P

Hoppas det blivit bättre med hans mage, inte alls kul när det inte vill ge med sig. Krya på dig Elliott.

2008-11-09 @ 14:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback