Grattis pappa och syrran!

I hegen tog Elliotts pappa Loke 1:a pris i elitklass! Jättekul och vi säger stort grattis! Själv tränar vi på och hoppas på att kunna följa i pappas fotspår i framtiden.

Stort grattis säger vi även till Elliotts syster Winnie som blivit godkänd i anlagsklass viltspår! Även här tränar vi och vi får se när våran debut i tävlingsskogarna blir......

image236
Snart redo för spår- och jaktmarkerna!!!!!

En solig dag

Idag var det varmt! Tog en promenad i skogen på morgonen men det var så varmt så det kändes som djurplågeri så vi gick hem och packade väskan och åkte till stranden. Henrik hann komma hem från jobbet oxå så vi var hela gänget...av de som tycker om att bada iallafall. Efter några timmars bad och plask hälsade vi på Åke och Bibbi en sväng. På kvällen när det blivit lite svalare gick Elliott och jag ner till myren vid Nydalasjön. Elliott slängde sig i "träsk-sjön" och simmade....kanske inte riktigt min tanke med kvällen och när vi kom hem blev det dusch för lilleman.

Igår tränade vi apportering och det gick jättebra! Inte ett enda kom-och-ta-mig-om-du-kan utan bara komma fram och slänga på marken! Jag var supernöjd.


image229
Blixtbild på stilig kille.

image230
Elliott simmar i "träsket".

image231
På myren med "älvorna" som dansar i bakgrunden.

image232
Från gårdagens apporteringsträning.

image234
Springa runt på myren med hittad pinne.

image235
Världens snyggaste, sötaste, roligaste och härligaste kille har nu blivit 9 månader. Han väger 27,6kg och  mäter typ 60cm i manken (det är lite svårt det där med att mäta och vi får altid fyra olika blyerts-streck som inte alls är på samma höjd så ......)

Vackra Vilda

Efter Stockholm blev det ännu en vecka i Luleå men nu är vi tillbaka i Umeå igen. Igår hade vi besök av en av Henriks bästa kompisar Mattias, hans fästmö Katarina och deras lilla Shiba Vilda. Vilda tycker kanske inte jättemycket om att busa med andra hundar men vem kan motstå världens snällaste och kärleksfullaste Elliott? Så bus blev det.....

image223
Lilla charmtrollet Vilda

image224
Leka tafatt runt träden.....

image225
......och på gräset

image226
Brottningsdax

image227