Flytt på G

Är nu hemma efter en långhelg i Gävle där jag träffat mina systrar och min far. Det var riktigt skönt att resa iväg en stund. 

Elliotts ben blir bättre även om han fortfarande haltar litegrann. Han får bara kortare koppelpromenader men han tar det faktiskt bättre än vad jag trodde att han skulle göra. Igår var vi på vår första privatlektion med Eva-Karin. Vi pratade och planerade bara så killen fick sitta i bilen första lektionen. Vi har fått läxa och första projektet blir att få till inkallningen bra så att oskyldiga skogspromenerare slipper bli överfallna av en lycklig hund som vill visa exakt HUR glad han är över att träffa just dem!

Annars är väl den största nyheten att vi ska flytta! Rent energimässigt kanske inte vad jag planerat för våren men Henrik ville verkligen inte bo kvar här och vi hittade en annan lägenhet som passade våra knepiga behov (bo nära skog för katterna, egen ingång för katterna samt nära skolan så att vi har en chans att promenera Elliott på lunchen. Det kanske inte låter som så stora krav men tro oss det är inte många lägen som uppfyller dem.) Det känns iallafall bra och den första april går flyttlasset. För dem som kan Umeå är det Tomtebo vi ska flytta till, längst upp mot skogen så det blir nog bra. 

Världen är liten och i Henriks nya klass på 12 personer går en kille som heter Johannes och har en golden och han vet vem Elliott är, han träffade honom som valp och var faktiskt med på valptestet som gjordes vid 7 veckors ålder. Han är "svärson" till Barbro som gjorde valptestet , funktionsbeskrivningen och som även varit med på kursen vi gått nu senast. Hunden han har heter Hippo och han är bror till Cilla som är en av Åke och Bibbis hundar. Hippo är en stor nallebjörn som tidigare var Barbros och som Elliott träffade i somras då Åke och Bibbi tog hand om honom. Hänger ni med?


image458
Elliott vill vara med när småkillarna busar. Han och Findus busar varje dag. Han är ganska bra på att vara försiktig och buffar runt på Findus mage och Findus daskar till Elliott på huvudet :)

image459
Brottningsmatch!

image461
BusFindus. Här kör Oliver ett Oliver-trick - se ut som att du inte vill busa längre, man kan till och med gå några steg därifrån och sen överraskar man genom att kasta sig över sin motståndare. Han körde stenhårt med detta när han och Leo var små. Det tog ju ett tag innan Oliver växte ikapp då han var en månad yngre så han fick ta till små knep.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback