Grattis till Elliotts mamma och bror!

Grattis säger vi först till Elliotts mamma Tuffa och matte Bibbi som förra helgen blev uppflyttade en klass på bruksprovet de gjorde förra helgen. De var även med i lydnadstävling och fick en 2:a. Heja mamma!

image291
Världens bästa mamma! Elliott är nr 2 från höger sett, han ligger lite under om man så säger...

image292
Fina mamma igen, här med just Castor som passar på att snutta med mamma medan de andra sover i valphagen.


Grattis säger vi även till Elliotts bror Castor som bor nere i Visby . Han var denna helg med i en inofficiell utställning och fick en 1:a med HP! Stiliga killen!

image290
Castor som han såg ut när det var valpträff i somras. Här något blötare än vid ovan nämnda utställning :)

Själv så var vi i helgen hos Åke och Bibbi och gick viltspår och tränade lite igen men denna gång med Elliotts andra bror Zico. Åke hade lagt ett spår med återgång till Elliott. Det betyder att när man går spåret går man någonstans tillbaka i sitt eget spår några meter och vinklar sedan av från spåret, så att det blir som ett litet r skull man kunna säga. Lillkillen blev lite konfunderad och sökte hjälp av mig och sa -Voff men löste det hela själv. Åke sa att han löste det bra för att vara första gången han gick en återgång. Duktiga killen!

Sedan tränade vi lite linföring och inkallningar. Elliott ville först inte komma på inkallning utan sprang runt till alla och ville leka men sedan Bibbi sagt åt mig att ta i lite mer på mina korrigerngar kom han så fint. Det är så nyttigt att få träna med andra hundar och att ha någon som ser på och kan tala om vad man gör rätt och fel. Vi har förresten kommit med på en kurs som labbe-klubben har. Den börjar på söndag och det ska såklart bli jätteroligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback