Höstlov

Henrik har haft höstlov så vi har varit några dagar uppe i Luleå. Vi åkte upp til IKEA i Haparanda och Elliott fick följa med och sitta i bilen. Han var så duktig så. Henrik och Elliott gick över till Finland och bajsade lite (ja, bara Elliott såklart). När vi lastat in grejerna och tog en sista sväng på Fabriksbutiken passade Elliott på att äta upp alla kokosbollar som Henriks föräldrar köpt :) De stod lägligt i påsen bredvid honom och att känna doften av dem genom plastförpackningen var ju inga problem. Nio kokosbollar lättare åkte vi hem med fullastad bil.

Vi har för övrigt köpt en ny bil. Eller ny för oss iallafall. En röd Volvo 745 är nu våran. Vi behövde verkligen en kombi så att alla skulle få plats, nu ska Elliott få en bur i bagageutrymmet och vi kommer fortfarande ha halva utrymmet kvar att använda.

Vi har hunnit vara två gånger på allmänlydnadskursen och det känns jättebra. Vi får läxor varje gång :)

Här några bilder från kursen samt frost och snöpromenader i Luleå:

image309
Jag vet att du har godis i handen, snälla får jag.........

image310
Genomgång i slutet av kurstillfället. Elliott tycker att det är sååååå tråkigt och jobbigt attt bara sitta still och vänta så han suckar och gnälller och rullar sig och skäller.

image311
På väg ut på promenad med husse och matte. Tjohoo!

image312

image313

image314

image315

image316

image317

image318

image319
I skogen där Elliott snusade och spårade på marken och var mycket misstänksam. Färska spår av älg förklarade varför. jag var väldigt nöjd med att han höll sig nära och inte stack iväg.....

Imorgon fyller Elliott 1år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback