Långhelg och skogspromenad

Idag tyckte vädergudarna att det var färdigregnat så vi packade bilen och åkte ut i skogen för att Elliott skulle få springa på ett större område än lillskogen här intill. Vi kom till ett litet sandtag och killen blev helt galen, tokryck! Och som det barn han är så konsumerades även stora mängder sand. Med sand på hela nosen hade han själv fixat en snabb make over - till en Tollare! Han fick gå ett spår som jag lagt innan vi gick iväg men det gick väl sådär, han flackar väldigt och missade de två pinnarna jag lagt ut i spåret. Märker att vi måste jobba mer på lydnaden oxå, han var duktig i början men det brister när han hittar intressantare saker att göra.

I helgen var vi uppe i Luleå och Henrik fick träffa sitt syskonbarn Nora för första gången. Det var jätteskönt att komma bort ett tag även fast jag var tvungen att plugga mellan varven. Vi åt god mat och tog det lugnt. Elliott fick vara ute mycket och njöt han med. Katterna fick inte vara ute alls och njöt inte fullt lika mycket. Å andra sidan fick de äta nyfångad kokt gädda. Elliott fick oxå äta men hans andel kom upp tillsammans med en kattleksak som han lyckats sätta i sig på ett besök hon Henriks syster och deras nyfödda lilla Nora.

image166
Hmmm, märker att många av mina bilder ser ut ungefär såhär. Men det är så mycekt lättare att ta bilder när han står stilla. Och han blir ju lite större för vart fototillfälle :)


image168
Notera fanan han har fått på svansen samt hans fina byxor! Man kan även lägga märke till älgbajset som han numera låter vara. Av alla bajs han har provat - hundbajs, kattbajs, harlortar, hästbajs, renspillning, fågelskit och älgbajs - tycker han bäst om hundbajs och hästbajs. Hundbajs selekteras dock ut i något märkligt system, en del är väldigt åtråvärt medan annat lämnas ifred. Hästbajs går bra vilket som.

image169
Söt-Nora i morbror Henriks famn! Här 1½ vecka gammal.


Kommentarer
Postat av: A-L, Cirrus & Mysak

Stå-stilla kort eller inga kort ... =)
Han är grann lill-pojken!

2007-05-22 @ 00:57:22
Postat av: ella

vilka mysiga och fina pärlor du har. Njut och mys med och av dem båda, gärna något fler kort på the cats

2007-05-22 @ 19:09:06
Postat av: Martine, Blondie og Kokos

Så stor og flott han begynner å bli :) Moro å følge med ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback