Besök av Eva och Terrace

Idag fick vi besök av kullbror Terrace med matte Eva. Vi hade inte sett Terrace sedan han var 6 veckor då han flyttade först av alla så det var spännande att se honom igen och träffa Eva för första gången. Jättekul! Vi konstaterade många likheter mellan syskonen. Äta bajs, komma sådär bara sporadiskt på inkallning och andra saker........ Det blev en eftermiddag full med bus, tyvärr gjorde snönfallet sitt bästa för att försvåra fotomöjligheterna. Hmmm, Terrace och Elliott var inte direkt samarbetsvilliga heller, det är en konst att fånga små yrväder på bild!

 image19
Elliott och Terrace på isen 


 image20
Sötnosen Terrace. Här måste han nog tagit ett jätteandetag för riktigt så stor om magen är han inte.....


 image22
 Bus, bus!!!!


 image23
Monstret Morris och Terroristen Terrace!!!!


På lördag är det dags för första träffen på valpkursen! Sååå spännande! Det är med skräckblandat förtjusning jag ser fram emot det. Elliott och sju andra valpar. Kontakt? Vad är det? Men vi lär ju få massor av saker att träna på :) Idag på eftermiddagen lyckades vi för första gången med ligg. Jag hade målat in mig lite i ett hörn tidigare då vi tränat mycket nej och vänta när han sitter ner genom att sätta en gobit framför honom och så får han vänta på varsågod. Det resulterade i att han nu inte alls följde med handen när jag försökte locka ner honom till ligg från sitt utan bara satt och väntade på varsågod........Men idag gick det!

Kommentarer
Postat av: Eva Nilsson

Hej och tack för igår! Det var en trött Terrace som sov hela kvällen.... det tog på att busa. Kul att ni har gjort en så fin hemsida, den ska genast in bland favoriterna så att det blir många besök. Får väl lägga den i sällskap med Kullaskogen så har man gänget väl samlat. Vi ses i morgon.
Kram, Eva och Terrace-den lille terroristen.

2007-03-09 @ 11:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback