Veterinärbesök

Nu är vi uppe i Luleå och bor på landet hos Henriks föräldrar . Elliott går skogspromenader och badar i sjön. Idag hittade han en rutten gädda som han sprang omkring med, mindre kul (tur att det var husse som var ut med honom..... :) Än så länge har vi legat lungt med träningen men både spårsele och dummies är med. Fast sommarens stora projekt är ju att så inkallning och stanna att fungera bra.

I morgon åker vi antagligen ut till pappas stuga i skärgården. Hoppas verkligen att det går att ha Elliott där så att vi kan vara mycket där i sommar. Problemet är att det är en liten fiskestugsby där stugorna står nära varandra utan direkta tomter. Och Elliott tycker ju så mycket om andra människor så jag kan se honom springa ön runt och hälsa på alla, vare sig de vill eller inte.......

Vi var till veterinären i måndags men det var inget fel på halsmandlarna som jag hade hoppats (då det bara varit att få antibiotika och så skulle det bli bra) utan han fick diagnosen "Sjukdom-ospecificerad" Så nu ska vi dra igång hela byta foder och se om det blir bra projektet. Blä. 860:- fattigare och inte så mycket klokare.


image186
Bus i gräset medan matte pluggar.

image187
Stiliga killen.

image188
Tjoho! Leo och Elliott (ja, och Edvin) tillsammans i Elliotts biabädd. Elliott gick dock därifrån efter ett tag, han tyckte det blev trångt.....

image191
Elliott fick besök av brorsan Zico och de busade runt i blåbärsriset medan respektives mattar kämpade med myggen.

image193
Elliotts nya favirotleksak. Han tar tag i snöret och svänger runt med bollen och snurrar  själv....Ser superkul ut men man får se upp så man inte får sig en smäll av bollen. Har hänt och gjorde ont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback